(Last Updated On: 19. februar 2020)

Et glimt fra en af Strøby Amatør Teaters tidligere forestillinger. (Privatfoto)

Teater: Der er god tradition for ’nabohjælp’ i Strøby, og det blev også værdsat da Strøby Amatør Teater afholdt generalforsamling i Strøby Forsamlingshus den 27. januar.

Nyt ansigt på scenen

Formanden Erik Buch takkede både Strøby Idrætscenter og Mænds Mødested for stor hjælp til opbygning af scene og kulisser til årets forestilling.

Formanden konstaterede i sin beretning, at der havde været god tilslutning til sæsonens forestillinger, der ovenikøbet havde bibragt et nyt ansigt til truppen.

Efterlyser formandslærling

Erik Buch lagde op til et formandsskift i 2021, hvor der også skal findes en ny kasserer, og formanden efterlyser allerede nu en ny kandidat, som kan gå i lære hos den nuværende formand. Formanden takkede i sin beretning alle sponsorer og frivillige hjælpere som hjalp før og under forestillingerne.

Og så blev Henriette Andersen hædret med bedst udførte hovedrolle, og hæderen som bedst udførte birolle gik til Rita Buch.

Hanne Nielsen og Peter Lethmar forlod bestyrelsen, men til gengæld blev følgende valgt Inge Larsen, Hanne Marcher, Christina Marcher, Jacob Børgesen samt Niels Hegelund.

sky

 

Skriv en kommentar