(Last Updated On: 30. december 2019)

Der løbes blandt andet langs klintekanten til Stevns Jernmand. (Arkivfoto)

Sport: Som noget nyt tilbyder arrangøren af Stevns Jernmand, at deltagerne til næste år kan melde sig på en såkaldt stafetudgave.

– Det betyder, at man på den korte distance, svarende til en kvart ironman med 950 meter svømning efterfulgt af 45 kilometer cykling og 10,5 kilometer løb nu kan være tre personer, som hver tilbage lægger en enkelt distance, forklarer stævneleder Torben Karlshøj fra Køge TRI team.

Det er syvende gang, at Køge TRI team arrangerer Stevns Jernmand, der næste gang afholdes søndag den 28 juni, og salget af startnumre er allerede i fuld gang.

– Stævneudvalget har valgt at give dette tilbud til nye deltagere, der kan finde det for krævende at skulle tilbagelægge alle tre discipliner, uddyber Torben Karlshøj.

 

Pakkeløsning med ophold

Bortset fra den nye stafet vil Stevns Jernmand blive afviklet som de foregående år med de populære ruter: Dels med en kort distance som beskrevet ovenfor og desuden en lang distance med 1900 meter svømning samt 90 kilometer cykling og 21 kilometer løb på smukke Stevns.

Stævnearrangørerne har modtaget en fin vurdering af afviklingen af stævnet i 2019 fra Dansk Triathlon Forbund, som igen stiller med dommere til næste års stævne.
Stevns Jernmand har indgået aftale med Konference og Hotel Klinten i Rødvig omkring et samarbejde, hvor Klintens gæster kan tilmelde sig i en pakkeløsning, som inkluderer ophold og stævnedeltagelse, hvor Klinten ligeledes er sponsor på præmier i Stevns Jernmand.

Startgebyret er stadig sat meget lavt til Stevns Jernmand, da arrangørerne ikke får betaling for deres indsats. Gebyret er lavest indtil nytår, hvorefter det hæves.

Skriv en kommentar