(Last Updated On: 16. juli 2019)

Hvordan kan Stevns kommune sidde deres forsyningsforpligtelser overhørig? Det fremgår jo meget tydeligt af en afgørelse fra 2013, at kommuner er forpligtigede til at yde hjælp.

Og hvordan kan sagsbehandleren sige, at Bjarki bare kan flytte på herberg i Roskilde, så bliver han da først helt ødelagt, med ekstra udgifter for samfundet til følge.

Det er jo også nemt og gratis at sige, for så er det jo Roskilde kommune, der står med problemet. Smart at eksportere, og meget nemt. For slet ikke at tænke på det klientel, der er på et herberg.

Ved heller ikke, hvad sagsbehandleren har tænkt på – hvis vedkommende har tænkt – andet end et standardsvar. Individuelle vurderinger, men så er de ikke gode nok til at vurdere.

Har selv et barnebarn med autisme, så jeg er meget tæt på, selv en bustur er uoverskuelig.

Og utroligt, at formanden for udvalget kommer fra et parti, som praler med at tage sig af de svageste i samfundet.

Det som Stevns kommune gør her, er simpelthen ulovligt.

Og tænk, at det kan forekomme i en Venstre-ledet kommune. Det er da helt galt og langt under, hvad jeg forbinder med ordentlig behandling af folk. Så borgmester Anette Mortensen, tag dog lige denne sag op i kommunalbestyrelsen og vis, at du har bukserne på. Alt andet vil da være skræmmende.

De bedste hilsner
Poul Hansen
Vestergade 16D
Store Heddinge

Skriv en kommentar