(Last Updated On: 4. februar 2014)

SUNDHED_2
HÅRLEV: Sidste år besluttede kommunalbestyrelsen at etablere et nyt sundhedscenter i rådhusbygningen på Hovedgaden i Hårlev. Før det kan ske, skal de administrative medarbejdere, der arbejder i Hårlev, dog flytte til Store Heddinge. Derfor satte kommunalbestyrelsen torsdag aften gang i processen ved at frigive 38,9 millioner kroner til den udvidelse af rådhuset i Store Heddinge, der skal huse kommunens samlede administration.
”Det er en rigtig spændende proces, vi sætter i gang. I første omgang får vi samlet hele rådhusadministrationen på én adresse i stedet for de nuværende tre. Herved får vi samlet al viden samme sted, og kan dermed meget lettere løse de små og stor opgaver i dagligdagen – og så slipper vi ikke mindst for at køre rundt mellem de tre adresser, hvor vores administration er placeret i dag”, fortæller borgmester Mogens Haugaard Nielsen og tilføjer:
”På den lidt længere bane kommer så det nye sundhedscenter i 2015, som sætter os i stand til at løse de kommunale opgaver i et moderne sundhedsvæsen. Vi forventer, at sundhedscentret i første omgang skal omfatte kommunale ydelser som sundhedsfremme og forebyggelse, kronikertilbud, sundhedsplejen, demenskoordinator, forebyggende hjemmebesøg og myndighedsområdet. Herudover vil der f.eks. kunne laves en sygeplejeklinik i sundhedscentret. Dertil kommer, at et sundhedscenter kan udvides f.eks. med tilbud i forenings-, frivillig- og privat regi”, slutter Mogens Haugaard Nielsen.

Skriv en kommentar