(Last Updated On: 11. februar 2020)

Sport: Børnenes statsminister, Mette Frederiksen, besøgte sidste weekend Strøby Idrætscenter.

Det var ikke noget officielt besøg, men hun kom som tilskuermor til sønnens kampe for Hareskov IF.

Mette fik en hapsdog

Under Dansk Boldspil Unions mellemrunde-kampe i Strøby Idrætscenter fik man et uformelt besøg under U–14 drengenes kampe, som gjaldt “Final Five” i Roskilde senere på året.

Danmarks statsminister Mette Frederiksen mødte op til drengenes kampe, for at heppe på Hareskov IF, hvor sønnen Magne spiller.

Statsministeren brugte dog pauserne til, at besøge dommertårnet samt at handle ind i “Cafe Ovenpå”, fortæller Johnny Thorsen fra AIK 65 Strøby.

– I dommertårnet fik hun en sluder med sportslig ansvarlig Franky De Miil, og i “Cafe Ovenpå” var cafemedarbejderen ikke lige klar over hvem hans fornemme kunde var. Det gik først op for ham, da statsministeren igen var gået med sin hapsdogs og sodavand, lyder Thorsens anedokte.

To pigehold til Final Five

Mellemrunderne giver adgang til videre deltagelse for de bedste hold til “Final Five”, som afvikles i Roskilde Kongres Center den 29. februar og 1. marts.

AIK 65 Strøby Fodbolds U-13 piger spillede indefodbold i Hårlevhallen samt i Boruphallerne dagen efter. I begge tilfælde optjente de dygtige U-13 piger nok point til, at skal deltage i “Final Five”, så der venter pigerne en stor oplevelse, oplyser Johnny Thorsen.

Masser af vinterfodbold

AIK 65 deltager også i vinterfodbold med et U-12 samt et U-13 hold i pigerækken.

Og her har pigerne rigtig fundet melodien og for U-13 holdets vedkommende har man vundet de seneste 2 kampe med en overbevisende målscorer på 10-3, senest er det gået ud over Vallensbæk IF og Brøndbyernes IF, lyder det fra Johnny Thorsen.

For tiden træner hele årgangen U-11 til U-13 i AIK. hver mandag udendørs, på Stevns Kommunes kunstgræsbane og i Strøby IC s hal 1 og 2 om fredagen.

sky

 

Skriv en kommentar