(Last Updated On: 28. april 2016)

HELLESTED: Spis sammen 2spis sammen hellestedCafe Stevnen var onsdag aften rykket til Hellested forssmlingshus for at være værter på udebane.

I forbindelse med det landsdækkende initiativ “Danmark spiser sammen” havde cafeen slået sig sammen med Hellested Borgerforenings Onsdagscafe og inviteret alle på aftensmad.

Det blev en stor succes; mere end 100 gæster mødte op, både fra Hellested og brugere af Cafe Stevnen. I køkkenet knoklede gæve kvinder hele dagen med at trylle dejlig mad klar til spisetid – Janne Thielke, Anne Galsgaard, Anette Nielsen og Conni Vestergaard svingede potter og pander sammen med et hold frivillige fra Hellested. Menuen stod på flæskesteg med nye kartofler og salater og rabarbertærte til dessert.

Fra flere sider blev der bidraget til den gode aften: DagliBrugsen i Hellested sponserede varer, folk i Hellested var i haven for at give frisk rabarber, forsamlingshuset lagde gratis rammer til og mange andre lagde kræfter i arrangementet, hvor overskuddet går til Stevnen.

Det blev en herlig aften, hvor snakken gik på livet løs, og Niels Meisner fortalte om Cafe Stevnen undervejs. Mon ikke det kunne være begyndelsen på en ny tradition med St. Heddinge og Hellested som nye venskabsbyer…?

 

 

Skriv en kommentar