(Last Updated On: 25. juni 2014)

stevns-triathlon
80 hjælpere vil være på plads for at guide deltagerne godt igennem ruterne.

Efter tre gange cykel – og løbetræning og en enkelt gang svømmetræning på ruten for de tilmeldte deltagere – er de sidste brikker ved at falde på plads til stævnedagen.
Mange af deltagerne er debutanter i den stadigt mere populære triathlon sport, hvor Stevns ½ byder på 1900 m. svømning på en bane udlagt ved Rødvig Strand.
Runden er 950 m., som gennemføres to gange.
Herefter tager triathleterne deres cykel og kører til Lund og Vemmetofte og videre til Lyderslev, Havnelev og udkanten af Rødvig. En strækning på 30 km., der skal gennemkøres tre gange. I alt 90 km.
Herefter skal de brugte ben i gang med et halvmarathon, svarende til 21,1 km.
Løberuten er interessant, da deltagerne fra Rødvig Havn løber ind på Stevnsfortet og ned igennem Boesdal og hjem ad Trampestien. Denne rute gennemføres ligeledes tre gange inden de trætte deltagere når målet på Rødvig Havn.
Den første deltager forventes i mål ca. kl. 15.30, mens de sidste deltagere har en tidsfrist til kl. 19 til at komme i mål.
Arrangørerne byder på præmier til de første kvinder og mænd, men der vil også være mange lodtrækningspræmier fra sponsorer.
På stævnedagen vil havneområdet være lukket for motortrafik.
Arrangørerne håber dog på mange tilskuere på Rødvig Havn. Der bliver masser af liv og en spændende konkurrence at se på.
Læs nærmere om Stevns ½ Jernmand på: www.stevns-triathlon.dk
(Kilde: Pressemeddelelse)

Skriv en kommentar