(Last Updated On: 16. marts 2020)

Mange nåede en tur på biblioteket for at få læsestof med hjem til de kommende uger. Nu er bibliotekerne lukket, istedet kan man låne bøger på det digitale bibliotek.

Stevns: Stevns Bibliotekerne holder foreløbig lukket frem til den 29. marts. Lukningen gælder de tre biblioteker i Hårlev, Strøby Egede og Store Heddinge, og omfatter også det selvbetjente bibliotek. Alle arrangementer med relation til biblioteket er aflyst i resten af marts måned.

Til gengæld har Stevns Bibliotekerne åbnet for ubegrænset udlån af ebøger, netlydbøger og film på det digitale bibliotek.

– Vi har normalt begrænsninger på, hvor mange ebøger, netlydbøger og film, du kan låne online. I denne tid, hvor vi ikke har åbent på de fysiske biblioteker, har vi valgt at fjerne begrænsningerne. Det betyder, at du, som bruger hos Stevns Bibliotekerne, kan låne lige så mange materialer du vil hos både eReol og Filmstriben’, fortæller May-Britt Diechmann, leder af Stevns Bibliotekerne.

Hun tilføjer:

– I en tid hvor mange skal blive hjemme, og kalenderen måske ikke er nær så pakket, som den plejer, kan det være en god anledning til at dykke ned i litteraturens verden. Du kan gå på opdagelse i nye områder, eller måske komme i gang med at læse igen? Det kan også være en mulighed for at samles om en spændende historie med sine børn. Litteraturen er netop med til at skabe nye indsigter og et rum for refleksion, som kan være tiltrængt i en tid, hvor meget andet naturligvis handler om sygdom.

Har man materialer, som skulle afleveres i perioden, hvor bibliotekerne holder lukket, er der ingen grund til bekymring, for der bliver ikke skrevet bøder så længe lukkeperioden varer.

Skriv en kommentar