(Last Updated On: 27. juni 2014)

Stevns-Kommune
Dansk Byggeris årlige erhvervsklimaundersøgelse er netop blevet offentliggjort

STEVNS: Stevns Kommune har oplevet en flot fremgang på 10 pladser. Kommunen kan nu kalde sig den syvende mest erhvervs- og byggevenlige kommune i Danmark ud af landets 98 kommuner, skriver Stevns Erhvervsråd i en pressemeddelelse.
Erhvervsklimaundersøgelsen dækker over, hvor ”nemt” det er at drive virksomhed i den pågældende kommune og den bygger på ”hårde” data såsom byggesagsgebyrer, afgifter, sagsbehandlingstid, udbudspolitik mm.
I Stevns Erhvervsråd er de glade for kommunens gode placering:
– Vi er selvsagt glade for, at Stevns er blandt de bedste kommuner, når det kommer til erhvervs- og byggevenlighed målt på rammevilkår. Det gør det lettere for kommunens etablerede virksomheder at drive deres forretning, ligesom det også kan være med til at tiltrække virksomheder udefra. Det er dog vigtigt, at vi ikke hviler på laurbærerne. Vi skal stadig arbejde med vores rammevilkår, og vi skal i høj grad arbejde med den kommunale service over for erhvervslivet. Kommunen får mange og store hug af erhvervslivet, når det kommer til service. Det ser vi også i den årlige undersøgelse fra Dansk Industri, hvor vi altid ligger pænt på rammevilkår, men meget dårligt på virksomhedens oplevelse af kommunens erhvervsvenlighed, fortæller erhvervschef Thomas Christensen.
Kommunens gode placering skyldes især parametre som byggesagsbehandling, skatter og afgifter. Blandt andet har kommunen fra 1. juni valgt helt at droppe byggesagsgebyrerne.
Byggeri_mur

 

Skriv en kommentar