(Last Updated On: 21. februar 2014)

fastansatte
På billedet ses (fra venstre) de tre fastansatte medarbejdere, der arbejder i Stevns Erhvervsråd fra 1. marts: Virksomhedskonsulent Jesper Yde Knudsen, erhvervschef Thomas Christensen og kommunikationskonsulent Signe Kjærbølling. (Foto: Stevns Erhvervsråd).

STEVNS: Stevns Erhvervsråd har netop ansat Jesper Yde Knudsen i stillingen som virksomhedskonsulent pr. 1. marts. Jesper Yde Knudsen bor på Nørrebro, men han har tidligere boet halvandet år i Stevns Kommune og fik her en meget positiv opfattelse af de erhvervsdrivende.
”Fra dengang husker jeg virksomheder og iværksættere i Stevns Kommune som kendetegnet ved en god blanding af jordbundenhed, arbejdsomhed og kreativitet. Det er tre egenskaber, som i mine øjne danner grobund for sunde og driftige virksomheder med potentiale for arbejdspladser”, fortæller han.
Han glæder sig nu til at til at komme i gang med sit nye arbejde i Stevns Erhvervsråd:
”Jeg ser frem til at arbejde med virksomheder og iværksættere i Stevns Kommune, og jeg forventer, at jeg kan være med til at synliggøre forretningsmuligheder for både virksomheder og nye iværksættere i samarbejde med resten af sekretariatet i Stevns Erhvervsråd”, siger Jesper Yde Knudsen, der er uddannet Cand. Mag. i kommunikation, og som tidligere blandt andet har arbejdet som projektleder i København Syd Erhvervscenter og som erhvervskonsulent i Erhvervscentret Greve.

Iværksættere et vigtigt indsatsområde
Netop iværksættere er et af fokusområderne i Stevns Kommunes erhvervspolitik. Stevns Erhvervsråd har i den forbindelse modtaget et øget tilskud fra kommunen for at føre den del af erhvervspolitikken ud i livet.
Erhvervschef Thomas Christensen har længe ønsket at kunne gøre en større indsats overfor kommunens iværksættere. Han glæder sig derfor over, at tilskuddet har gjort det muligt at fastansætte en virksomhedskonsulent, der har særligt fokus på rådgivningen af iværksættere.
”Det er meget vigtigt for Stevns, at vi har nogle iværksættere, da de jo i høj grad er med til at skabe arbejdspladser. Jeg er derfor rigtig glad for, at vi nu har en virksomhedskonsulent i Stevns Erhvervsråd, der kan tilbyde de stevnske iværksættere råd og vejledning”, siger Thomas Christensen, der tidligere har arbejdet sammen med Jesper Yde Knudsen i København Syd Erhvervscenter.

Skriv en kommentar