(Last Updated On: 14. marts 2016)

Som en stor del af VisitSydsjælland-Møns satsning for at knække kurven, og skabe mere vækst til destinationen, står 33 nye turistinformationer klar til at åbne sæsonen i 2016 – syv af dem ligger på Stevns. Og der er flere på vej

12msb pTuristinformationer

STEVNS: – Tendenserne viser, at den klassiske turistinformation ikke lever op til turisternes behov længere. Derfor lancerer vi nu fremtidens turistinformationer, som møder turisten, der hvor turisten er. Derfor åbner vi 33 nye turistinformationer i destinationen, lige der hvor turisten færdes – nemlig der hvor de bor, spiser, leger, er på udflugt og så videre, forklarer direktør for VisitSydsjælland-Møn, Martin Bender.

Som et led i fremtidens turistinformation, vil der også blive iværksat en bemandet mobil turistinformation, der vil køre ud til større events, begivenheder og de områder med størst koncentration af turister i højsæsonen.

I-steder i Rødvig, Højerup, Store Heddinge og Strøby
Indtil videre har syv aktører på Stevns meldt sig: Havnekontoret i Rødvig, Rødvig Kro og Badehotel, Konference og Hotel Klinten, Rødvig Ferieby, Traktørstedet Højeruplund og Stevns Camping i Strøby.

Også Stevnsbladet på Nytorv i Store Heddinge har meldt sig og vil indenfor normal åbningstid være klar til at modtage turister fra den 1. april, når de nye turistinformationer på Sydsjælland og Møn starter op.

De tilmeldte steder får alle et skilt med det grønne »i« (informationslogoet, red.) hængt op på deres facade, displays til brochurer, materiale om historiefortællingerne samt tilbud om at deltage i kurser.
rmh

 

Skriv en kommentar