(Last Updated On: 4. marts 2014)

Stevns Løverne vandt guld ved det store landsstævne i Ringsted
guldholdet
Det vindende U7 hold, Stevns Løverne, bestod af Valdemar Vinther, Magnus Gerber, Mikkel Juul Gøbel, Marcus Madsen og Oliver Bardino. Drengene bliver trænet af Søren Gerber og Kenneth Madsen, der begge har fortid som professionelle ishockeyspillere.

Som afslutning på floorballsæsonen mødes alle klubber med ungdomshold til landsstævnet for at få afgjort hvilke hold som er bedst. Samtidig er det en hel weekend med sjov og ballade for børnene. I år var landsstævnet henlagt til Ringsted med Benløse Floorball Klub som arrangør. Stævnet havde deltagelse af knapt 100 hold med over 1500 spillere, trænere, ledere og frivillige.

Stevns Floorball stillede med to U7 hold og et U13 hold med i alt 24 drenge. U13 holdet tabte knebent B-finalen til Rødovre efter bl.a. at have besejret Aarhus med 11-3 og Esbjerg med 4-3.

Men det var de to U7 hold, Stevns Løverne og Stevns Tigerne som løb med opmærksomheden. Holdene som har spillere fra årgangene 06 og 07, gjorde rent bord om lørdagen og vandt begge samtlige af deres pulje- og mellemrundekampe. Bl.a. med storsejre over Strandby på 8-1 og Rødovre på 9-1. Derudover vandt begge hold over Helsingør, hvilket gjorde at både Stevns Løverne og Stevns Tigerne avancerede til semifinalerne.

Om søndagen spillede Stevns Tigerne semifinale mod Herlev og den kamp sluttede uafgjort 3-3. Desværre tabte holdet efter en Herlev scoring i den forlængede spilletid. I den anden semifinale skulle Stevns Løverne møde naboerne fra Greve og her sejrede Løverne med 4-3 efter at have været bagud det meste af kampen. Stevns Tigerne tabte til Greve i bronzekampen og blev en flot nr. 4. I finalen trak Stevns Løverne det længste strå da de besejrede Herlev med 3-2 efter en nervepirrende kamp. Hermed var titlen i hus og drengene kunne fortjent lade sig hylde i Ringsted Sportscenter og løfte pokalen under stort anlagt lysshow og til tonerne af høj musik. Der var stor eufori i Stevnslejren.

Det vindende U7 hold, Stevns Løverne, bestod af Valdemar Vinther, Magnus Gerber, Mikkel Juul Gøbel, Marcus Madsen og Oliver Bardino. Drengene bliver trænet af Søren Gerber og Kenneth Madsen, der begge har fortid som professionelle ishockeyspillere.

Det er helt fantastisk at vi har to af de fire bedste U7 hold i landet. Det lover godt for fremtiden. Vi har desuden stor succes med rekruttering af de helt små, fortæller klubbens pressechef Mark Vinther. Vi tilbyder således floorball helt ned til børn på 4 år. At holdene hedder Løverne og Tigerne er heller ikke tilfældigt. Vi oplevede at alle ville spille på førsteholdet og ingen ville spille på andetholdet. Men spørger du drengene om de vil spille på løveholdet eller tigerholdet, så er de ligeglade, fortsætter pressechefen med et lille smil.

Floorball er indendørs hockey og Stevns tilbyder sporten til både drenge og piger samt voksne. Vi blev stiftet i 2011, men har allerede over 100 medlemmer fordelt på 5 ungdomshold, to herrehold og et damehold. Vi har plads til alle, slutter pressechefen. Se mere på www.stevnsfloorball.dk
DMguld-U7Alle drengene fra Stevns Løverne og Stevns Tigerne.

Skriv en kommentar