(Last Updated On: 21. juni 2022)

Rødvig: Lørdag eftermiddag den 18. juni kunne Rødvig G&I indvi de to første padelbaner på Stevns.

Banerne er placeret på græsset foran Sydstevnshallen, og her mødte udvalgsformand for Arbejdsmarked, Erhverv, Kultur og Turisme, Bjarne Nielsen (V) op for at holde åbningstale og – sammen med Rødvig G&I’s formand, Ralf B. Hansen – klippe den røde snor ind til de to baner.

Bag initiativet står Kenneth Simonsen og Niels Nielsen fra Rødvig G&I, der begge er passionerede padelspillere. Udover at spille det populære spil har de begge taget en padeltræneruddannelse og allerede lørdag blev der instrueret og givet anvisninger til mange af de gæster, som var dukket op for at besigtige de nye baner samt prøve ketsjerspillet, der er en blanding af tennis og squash.

De to baner har fået navnene ’Lester Løndal’ og ’Konference & Hotel Klinten’ og kan bookes på timebasis via app’en Sportyfriends eller via hjemmesiden sportyfriends.com/da/roedvig-gi-padel.
rmh

Udvalgsformand Bjarne Nielsen (tv) og foreningsformand Ralf B. Hansen klippede den røde snor ind til de to baner. (Foto: Erik Nielsen)

Fra venstre er det fra Rødvig G&I: Niels Nielsen, Kenneth Simonsen, Ralf B. Hansen og Menna O. Poulsen. (Foto: Erik Nielsen)

Der blev spillet flittigt på banerne, som ovenpå betonbunden er belagt med kunstgræs og sand.
Omkring banerne er høje metalgitre og i hjørnerne er opsat store paneler af glas. (Foto: Erik Nielsen)

Skriv en kommentar