(Last Updated On: 21. juni 2022)

Løbet blev skudt igang ved Veststranden, hvor deltagerne begav sig ud i den første disciplin, havsvømning. (Foto: Martin Seidenfaden)

Stevns: Efter en varm og solrig lørdag skiftede vejret markant, og de fleste vågnede op til regn og torden søndag morgen, dagen for årets Stevns Jernmand, som efter to års pause var tilbage.

Regnen fortsatte et godt stykke op ad formiddagen, og dagen igennem var der byger og kølige temperaturer. Det var formentlig årsagen til at ikke alle tilmeldte mødte op til start på Veststranden i Rødvig, hvor deltagerne startede med en svømmetur i havet. Herefter stod den på en cykeltur og dernæst løb.

Der var også lokal deltagelse, blandt andet fra Stevns Løbeklub og Stevns Tri Klub. Begge klubber var ifølge sportstiming.dk at finde i top ti i 1/4 jernmand-disciplinen efter løbets afslutning.

Fra Stevns Tri Klub sluttede Tuan Duong i tiden 2:35:53 og Tina Bjerregaard i tiden 2:36:43 på en hhv. 6. og 7. plads i det samlede resultat. I samme løb endte Stefan Olsgaard fra Stevns Løbeklub på en samlet 9. plads i tiden 2:39:52. 75 gennemførte løbet af de i alt 82, som stillede til start.

I disciplinen 1/2 jernmand var bedste lokale resultat Jonas Jespersen, som blev nummer 28 i tiden 5:33:35. I denne disciplin gennemførte 69 af de 79 deltagere, som stillede til start.

Datoen for næste års løb er allerede offentliggjort. Det bliver søndag den 18. juni, og allerede nu er det muligt at tilmelde sig.
rmh

Stevns Tri Klub stillede med 17 triatleter, som alle gennemførte i det kolde og regnvåde vejr.
Det blev til en flot andenplads i kvart jernmand for kvinder til Tina Bjerregaard fra Stevns Tri Klub.
(Foto: Martin Seidenfaden)

Skriv en kommentar