(Last Updated On: 14. august 2020)

Lokal tennisklub slår et baghåndsslag for boldspillet

Både store og små kan få lejlighed til at svinge ketcheren den 15. august i Store Heddinge Tennisklub. (Arkivfoto)

Sport: Der er åbent hus hos Store Heddinge Tennisklub lørdag den 15. august, når den lokale klub deltager i en landsdækkende kampagne for den populære sport.

Der vil være masser af aktivitet og gode tennisoplevelser for hele familien, lover klubben.

Prøv kræfter med tennis

Arrangementet løber af stablen fra kl. 13 –17, og bliver afholdt på klubbens anlæg Ved Munkevænget 24 overfor indkørslen til Stevnshallerne.

– Til arrangementet har gæsterne ikke kun mulighed for at kigge nærmere på klubbens faciliteter, men får selvfølgelig også mulighed for at prøve kræfter med tennisketsjer og bold. Klubbens trænere står klar til at give gæsterne en kort intro og give en forsmag på, hvad tennis har at byde på, siger klubformand Kim Møller.

Klubben kunne i 2019 fejre ikke mindre end 110 års jubilæum. Og der er stadig fest i den gamle klub, så børn og barnlige sjæle har mulighed for at deltage i sjove aktiviteter og andre kan prøve kræfter med klubbens avancerede boldkanon på lørdag.

Alle er velkomne

Tennis en sport og motionsform, hvor alle kan være med, uanset alder og niveau, forklarer næstformand Ieva Bell Ose, som håber, at rigtig mange har lyst til at opleve, hvor sjovt det er at spille tennis og lægger vejen forbi.

– Hos os er der plads til både børnefamilier, der spiller for hyggens skyld, til motionister i alle aldre og til alle dem, der bare går efter at blive udfordret hver gang. Vi har et bredt udvalg af træningstilbud og med garanti også ét, der passer perfekt til de af vores Åbent hus-gæster, der for alvor får smag for tennis, siger Ieva Bell Ose.

I dagens anledning giver klubben rabat på indmeldelse, og interesserede seniorspillere kan blive medlem for kun 300 kr.

I løbet af arrangementet er klubben vært ved en lille forfriskning og byder på grillpølser med brød, saft, øl og vand. Børn og barnlige sjæle har mulighed for at deltage i sjove aktiviteter og andre kan prøve kræfter med klubbens avancerede boldkanon.
sky

Skriv en kommentar