(Last Updated On: 8. august 2014)

STEVNS: Det har været en tradition gennem mange år, at der den første tirsdag i august – som i år er den 5. august – bliver afholdt cykelløbet Stevns Rundt.  Sædvanen tro er der tre løbslængder at vælge imellem, så alle kan blive udfordret på deres kondition og evner: En familierute på ca. 22 km, som i år er omdøbt til Sydbanks Familierute, samt to længere ruter på henholdsvis 50 og 75 km.
Der er blevet ændret lidt på ruterne i år. I Arnøje  svinges til højre mod Hellested, og ved DagligBrugsen svinges til venstre ad Elverhøjvej. Man kommer ikke igennem Barup, da det er nogle meget smalle veje. For dem, der kører ruten på 75 km., er Broveshøjvej sløjfet; der køres i stedet ad Boesdalvej til Lille Heddinge.
På stevnscykelmotion.dk er et kort, hvor ruterne er indtegnet, og har man en cykelcomputer, kan ruterne downloades.
Arrangørerne vil gerne henstille til bilejere på Bjælkerupvej og i Rengegade om for en sikkerheds skyld ikke at parkere i højre side ind mod centrum denne aften, da der er ryttere, som kan køre op mod en hastighed på 50 kilometer i timen.
”Vi håber på stor opbakning til løbet, og at det bliver en hyggelig aften. Der vil være musik på pladsen ved SuperBrugsen. Ryttere, som kommer udenbys fra, har nævnt, at der nærmest er festivalstemning over målområdet”, fortæller Bjarne Andersen, formand for Stevns Cykel Motion.
StevnsRundt1
Arkivfoto.

Skriv en kommentar