(Last Updated On: 8. marts 2016)

Stevns kommune ligger temmelig lavt i statistikkerne over unge, som gennemfører en ungdomsuddannelse. Det er noget, der i høj grad bekymrer og optager Stevns Ungdomsråd. I den anledning inviterer Ungdomsrådet til temamøde med henblik på at skabe fokus og debat om den kedelige tendens

12msb pStevns ung2

(Privatfoto)

STEVNS: Stevns Ungdomsråd har fået fat i fire kompetente oplægsholdere, når de onsdag den 16. marts inviterer til temamøde om, hvorfor unge på Stevns placerer sig langt nede i statistikkerne, når det handler om at gennemføre en ungdomsuddannelse.

Oplægsholderne kommer i deres indlæg med forskellige relevante indgangsvinkler til temaet:

Folketingsmedlem Jacob Mark vil orientere om de overordnede tanker og målsætninger i uddannelsespolitikken. Mark Jensen fra UUV Køge Bugt (Ungdommens UddannelsesVejledning) vil i sit oplæg komme ind på UUV’s rolle og funktion i forhold til vejledning, uddannelsesparathed mv. Endelig vil de to lokale kommunalpolitikere Steen Nielsen (S) og Rikke Gliese-Mikkelsen (V) fortælle om de lokale tanker og planer på området.

Efter de fire oplæg vil debatten være fri.

– Vi håber med dette initiativ at få rettet fokus på problemstillingen. Det er en stor ambition for Ungdomsrådet at kunne medvirke til mulige løsningsforslag for at højne antallet af unge fra Stevns, der gennemfører en ungdomsuddannelse. Det er et stort håb, at mange unge, forældre og andre interesserede vil møde op, lytte og deltage i debatten, lyder det fra Stevns Ungdomsråd.

Uddannelsesdebatten finder sted onsdag den 16. marts kl. 17 til 19 i Munkegården, som ligger på Parkvej 1A i Store Heddinge.

 

Skriv en kommentar