(Last Updated On: 5. juli 2019)

Synlighed: Stevns’ navnkundige naturvejleder Peer Nørgaard er stadig aktiv for at sætte Stevns på verdenskortet.

Blive mere synlige

Han deltog i Folkemødet på Bornholm, hvor han mødte mange “officials” fra både Stevns Kommune og Stevns Erhvervsråd.

– Det var dejligt at møde så mange fra Stevns på Folkemødet, siger han til Stevnsbladet, og tilføjer:

– Især var det flot, at så mange politikere deltog for at blive inspireret og deltage i diskussionerne. Jeg synes, at det kunne være spændende at undersøge, hvad politikere og andre beslutningstagere har med hjem af inspirationer, de vil arbejde videre med. Måske kunne de også overveje at gøre sig mere synlige ved at deltage som paneldeltagere eller endda oplægsholdere? lyder det fra Peer Nørgaard.

„Er Stevns Møns Klint?”

Under sit ophold på Bornholm var han inde i to turistinformationer i Allinge og Rønne for at se om de havde noget fra Stevns, men det havde de ikke.

– Begge steder lød svaret “Stevns, næ, er det ikke der med Møns Klint ?”, fortæller Peer Nørgaard og konkluderer: Stevns er stadig usynlig.

– Jeg foreslår, at alle vi der kommer fra Stevns får tilbudt en mulighed for at synliggøre Stevns. Det kunne f.eks. være et lille Stevns-emblem, en T-shirt eller noget andet. Jeg ved jo ikke om det er noget der arbejdes med, men ellers er her en idé og et konstruktivt forlag til fri afbenyttelse, lyder det gavmildt fra Peer Nørgaard.

T-shirt tjaa?!

Stevnsbladet har ladet forslaget gå videre til borgmester Anette Mortensen (V).

– Det er en god idé at synliggøre, hvem vi er og hvor vi kommer fra, lyder det fra borgmesteren, som fortsætter:

– Men om en T-shirt er en god idé er jeg ikke sikker på, og jeg synes i øvrigt, at mine kolleger i kommunalbestyrelsen og ansatte i forvaltningen selv skal bestemme over det tøj, de har på. Det er dog noget, vi vil tage en snak om, og så ser vi på, om det er noget vi vil gå videre med.

Et konkret forslag

I sidste uge vedtog kommunalbestyrelsen et visionsbud for Stevns Kommune, som skal hedde: “Stevns – du kommer igen”.

Stevnsbladet vil godt bidrage til synliggørelsen af Stevns, og har derfor forsøgt at forene Peer Nørgaards forslag og kommunalbestyrelsens stevnske slogans, så borgmesteren og hendes politiske kolleger har noget konkret at gå videre med.

Måske de kommer igen?

sky

Se også: Stevns – du kommer igen!

Skriv en kommentar