(Last Updated On: 15. juni 2018)

Fire piger i deres guldfirer. (privatfoto)

Rødvig: For andet år i træk sendte Roklubben Stevns en større delegation af ungdomsroere til Haderslev Regatta, hvor der i år blev lagt vægt på de store holdbåde.

Vil udvikle store både

Roklubben stillede med to dobbeltfirere, med ren Stevns besætning, i henholdsvis pige og drengeløb.

Søndag tog begge både en guldmedalje med hjem.
– Vi forventer at forsætte med at udvikle de større både, i takt med ungdomsafdelingen kan levere roere til dem, siger Klaus Kroll, som er formand for Roklubben Stevns.

Drengebåden består af Nikolaj Andersen, Jakob Iversen, Nikolaj Olsen og August Poulsen, hvor pigebåden er sat sammen af Anna Iversen, Isabella Bache, Cecilia Tornehøj Kroll og Sofie Kristiansen.

Guld til piger og drenge

Foruden dobbeltfirerne roede de stevnske unge i singlesculler og dobbeltsculler, hvor Nikolaj Olsen og Jakob Iversen roede en flot førsteplads hjem ligesom Sofie Kristiansen og Isabella Bache også tog sig af en guldmedalje, med en halv bådlængde ned til andenpladsen, der blev besat af rødvig-roerne Cecilia Kroll og Anna Iversen.

Kian Crillesen fik desuden debut med en andenplads i Edonløbet, og det varer ikke længe før han kan frigives til kaproningsbanerne i scullerbådene.

Lyst til rosport?

Formanden Kroll kan glæde sig over, at kernen af ungdomsroerne udvikler sig stabilt og til trods for en lang periode med pålandsvind og svært vand for kaproerne er resultaterne tilfredsstillende på nuværende tidspunkt.

– Nye roere kan komme ned på Fiskerihavnen 13, hver tirsdag kl. 17:30, hvor en dedikeret træner tager imod og gennemfører individuel oplæring af unge der vil prøve kræfter med rosporten, uanset om det er motion eller kaproning, lyder opfordringen fra Klaus Kroll.

sky

 

Skriv en kommentar