(Last Updated On: 21. juli 2014)

LaeserneSkriverMed sommervarm hilsen fra Jørgen Gregersen,
medlem af kommunalbestyrelsen for Stevnslisten

Tina Farø Jakobsen havde i sidste uge et læserbrev her i bladet, hvor hun udtrykker undren og harme over at blive mødt af en låst dør i Stevnsbadet, som har helt lukket 3 uger i skoleferien.
Jeg er fuldkommen enig med Tina og må med det samme indrømme, at jeg, som medlem af både den tidligere og den nuværende kommunalbestyrelse, har et medansvar for det. Jeg kunne komme med alenlange undskyldninger og forklaringer, men det ændre ikke ved, at det er indlysende forkert. Det må være en politisk ”ommer”.
Jeg er klar over, at der vil komme et argument som lyder – jamen det koster. Javel det gør det, men det er vel ikke helt utænkeligt, at der også vil komme nogle merindtægter ved en åbning de 3 uger i skoleferien – både de direkte entreindtægter – og de afledte indtægter af det mere komplette tilbud af aktiviteter, vi så kan give såvel vore egne borgere som de turister, som vælger at holde ferie på Stevns.
Vi har i Stevnsbadet en rigtig flot svømmehal, som jeg ofte har ”pralet” med i samtaler udenfor kommunen. Jeg ved også, at der er flere, der misunder os den. Så lad os da se, om vi ikke kan finde ud af at udnytte den investering, som etableringen af Stevnsbadet også er, og gøre Stevns til et sted hvor folk siger: ”Her vil jeg gerne bo” eller ”her vil jeg gerne komme på besøg igen”.

Skriv en kommentar