(Last Updated On: 16. april 2014)

facebook_kasse
STEVNS: Stevnsbladet er mere end »bare« en papiravis. Vi har vores hjemmeside stevnsbladet.dk og avisen er naturligvis også på Facebook.

Faktisk er vi blevet lidt overrumplede over, hvor mange der læser vores opslag på Facebook; f.eks. har 2.693 personer læst Oscar Joosts læserbrev ”Jeg troede Rødvig var for alle”, som Stevnsbladet – udover at bringe i Stevnsbladet i denne avis – 22. april – havde lagt på Stevnsbladets Facebook-side.

Thomas Overgaard, medlem af Kommunalbestyrelsen på Stevns for Socialdemokraterne, har kommenteret Oscar Joosts indlæg:

“Det kan ikke siges mere præcist !! og til Venstre, Konservative, Dansk Folkeparti, Radikale og Stevnslisten… lad nu være at stikke den unge mand et “politiker-svar” og erkend at der findes en bedre løsning end den i dikterer”

Så det er ikke kun i papirudgaven, at Stevnsbladet skaber debat og giver spalteplads… og for de unge mennesker på Stevns, er det også positivt, at politikerne går i dialog med dem.

Også artiklen ”Truckerstævne i Lyderslev: Flere nyheder på årets stævne…” har trukket mange læsere på Stevnsbladets Facebook-side. Inden deadline onsdag den 16. april havde 3.472 læst opslaget.

cs

Skriv en kommentar