(Last Updated On: 28. marts 2017)

Stevns WebTV og Stevnsbladet filmer nu sammen

Fra venstre ses Nikolaj Andersen, Kirsti Clement og Birger Hauge. (Foto: Anders Grann)

Stevns: Er du på Facebook og bor du på Stevns, så har du helt sikkert også set de små film, som bliver produceret af Stevns WebTV. Manden bag filmene er Nikolaj Andersen, som for mindre end et år siden tog kameraet på nakken og begyndte at filme løs i lokalområdet.

– Jeg elsker at lave film, og har gjort det i forskellige sammenhænge og er positivt overrasket over de mange visninger, disse film får på Facebook. I takt med at jeg fik mere travlt, måtte jeg også se mig om efter nogle samarbejdspartnere for at udvikle produktet. Det blev i første omgang med Stevns Mediehus ApS, ejet af Birger Hauge og John Marienhof, siger Nikolaj og fortsætter:

– Jeg tænkte dog også, at det kunne være sjovt at være i samme hus som Stevnsbladet, der er det lokale medie med en populær ugeavis og et website, som har mange brugere.

Stevnsbladets bladchef Kirsti Clement havde tænkt de samme tanker: at det ikke længere er et enten eller, når det gælder om at tilbyde markedsføring til kunderne.

– Videoproduktion er et perfekt supplement i pakken af platforme, hvor Stevnsbladet er det naturlige medie, når det gælder lokal markedsføring og nyhedsformidling. Det var oplagt at tage en dialog med Nikolaj og Birger om en købsaftale, der nu er forseglet, siger Kirsti Clement.

Mange muligheder

– Nu kan vi hjælpe vores kunder med at få lavet deres egne film, der kan bruges i uendelige sammenhænge. Det kan f.eks. være en præsentation af forretningens koncept, virksomhedens serviceområder, intern undervisning eller bare det hurtige tilbud fra detailbutikkerne. En film kan sige mere end tusinde ord, og vi kan nu indfange virksomhedens sjæl og formidle et brand på en levende og interessant måde. Mange tror imidlertid, at det er dyrt at få produceret en videofilm, men det kan faktisk laves til under 5.000 kroner for en film på to til fire minutter, som både dækker optagelse, klip og redigering, siger bladchefen.

Birger Hauge bekræfter, at netop video er en perfekt kombination i alle former for formidling, og han er glad for, at der pr. 1. april 2017 nu er lavet en aftale om overdragelse.

– Der skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg er iværksætter og har mange jern i ilden, og det glæder mig, at netop Medieforlaget under Sjællandske Medier har købt de tre produktioner, der dækker Stevns WebTV, Faxe WebTV og Køge WebTV. Jeg kan nu trygt overdrage forretningen og fokusere på mine andre skibe i søen, der kommer til at handle om bl.a. undervisning og livestudios – men det er en helt anden snak, afslutter Birger Hauge.

Stevns WebTV flytter ind i Mediehuset på Nytorv 6, hvor Nikolaj bliver en del af Stevnsbladets team som fastansat. Herfra vil han også være udkørende til videoproduktion i det nystartede Faxe WebTV i tæt samarbejde med Faxe Bugten og Haslev Posten.

– Vi glæder os rigtig meget til samarbejdet med Nikolaj, hvor vi nu kan supplere med flere gode historier – også på video, slutter Kirst Clement.

Filmene kan vises på Facebook, YouTube, tv, biografreklamer og websites.

 

Skriv en kommentar