(Last Updated On: 20. juni 2019)

Også stevnskirsebærret har fået plads i bogen om Stevns. (Foto: Rikke Michael Hansen)

Bogudgivelse: Par, der vælger at blive borgerligt viet i Stevns Kommune, får nu alle en flot bryllupsgave med hjem til minde om den store dag, og ikke mindst til minde om det sted, hvor de valgte at love hinanden evigt troskab: En særdeles flot bog om Stevns.

Det er Stevns Kommune, der står bag den elegante bog, med et mørkeblåt omslag med ordet ’Stevns’ og en stregtegning af klinteprofilen præget i sølvfarve.
På de godt 100 sider kan man blive klogere på og gå på opdagelse i Stevns’ historie, geologien, naturen, seværdighederne og de mange levende lokalmiljøer, der findes rundt om i kommunen. Alt sammen ledsaget af flotte og stemningsfulde fotografier.

Ej til salg, endnu…

Allerede nu er bogen blevet bemærket af flere, som gerne vil eje et eksemplar, enten til deres egen boghylde eller for at give den videre som gave.

– Bogen er i første omgang kun trykt i et begrænset oplag og derfor ikke en bog vi sælger af, men jeg kan ikke udelukke, at vi på et tidspunkt ændrer holdning, lyder svaret fra borgmester Anette Mortensen (V), på Stevnsbladets forespørgsel om, hvorvidt bogen kan erhverves.

Vi har endvidere spurgt, om ikke det ville være en oplagt tilflyttergave, og også det har kommunen med i overvejelserne:

– Vi arbejder i øjeblikket med et koncept for en bedre måde at byde nye borgere velkommen på, og i den proces har vi faktisk drøftet ideen om at give bogen til nytilflytterne, siger borgmesteren.
rmh

Skriv en kommentar