(Last Updated On: 22. august 2014)

STEVNS: Den gratis turistbus Stevnsbussen, der den seneste måneds tid har kørt seks daglige ture rundt til seværdighederne på Stevns, udvider fra i morgen, fredag den 1. August, køreplanen med et ekstra stop i Rødvig.
”Der har været stor efterspørgsel efter, at bussen runder Rødvig, når den kører fra Store Heddinge Station til Boesdal Kalkbrud”, oplyser Bjarne Nielsen, ejer af Strøby Turist, som står for driften af Stevnsbussen.
Det er derfor blevet besluttet at lave en enkelt ændring i køreplanen, således at de busser, der indtil nu har kørt direkte fra Store Heddinge Station til Boesdal Kalkbrud, fremover vil indlægge et ekstra stop i Rødvig.
Bussen kører uændret fra Store Heddinge Station og ud på Rødvigvej. Men frem for at dreje af mod Boesdal Kalkbrud i Lille Heddinge fortsætter bussen i stedet af Rødvigvej hele vejen til Rødvig, hvor den så drejer til venstre ned af Korsnæbsvej. Herfra kører bussen videre til Boesdal Kalkbrud. Hidtil er bussen kørt hele vejen ned til kalkbruddet, men for at undgå ændringer i tidsplanen, vil den nu gøre stop på hjørnet af Korsnæbsvej og vejen ned til Boesdal Kalkbrud inden den fortsætter mod Stevnsfortet, som er næste stop på ruten.
rmh
Stevnsbussen

Skriv en kommentar