(Last Updated On: 15. juli 2015)

På næste lørdag skydes Special Olympics World Summer Games i gang i Los Angeles, USA. Og det bliver blandt andet med deltagelse af fodboldpiger fra Stevns

Michelle Hessel2 lille2

Michelle er en habil fodboldspiller, og det er efterhånden blevet til en del medaljer og pokaler. Måske bliver der endnu en til samlingen efter sommerens deltagelse i Special Olympics World Summer Games. (Arkivfoto: Rikke Michael Hansen)

STEVNS: Mange måneders forberedelser er ved vejs ende for de 69 danske idrætsudøvere, der snart sætter kursen mod USA for at deltage i Special Olympics World Summer Games. 13 atleter er med fra Region Sjælland, heraf tre fra Stevns, og alle har de både sportslige og sociale ambitioner for deltagelsen i verdens største sportsbegivenhed i 2015.

Én af de stevnske deltagere er 26-årige Michelle Hessel fra Hårlev, som spiller på fodboldlandsholdet for damer under Dansk Handicap Idræts-Forbund. Og det er en rutineret spiller, for Michelle har flere gange været udtaget til fodboldlandsholdet. I efteråret var hun til EM for anden gang; det var i Belgien, og holdet vandt sølv. I 2011 var hun til Special Olympic Games i Athen, og dengang blev det til en flot bronzemedalje. I Los Angeles håber hun på den bedste karat.

”Vi går efter at vinde guld, og jeg glæder mig helt vildt til at komme i kamp derovre. Men også hele oplevelsen af at være en del af det danske fællesskab er noget særligt, og det ser jeg rigtig meget frem til at prøve igen”, siger Michelle Hessel, der til daglig spiller fodbold i Tune IF

Her spiller hun blandt andet sammen med Käthe Andersen fra Hårlev og Charlotte Møller der tidligere har boet Klippinge. De skal også begge med til Los Angeles og spille bold på det olympiske stadion.

Michelle, Käthe og Charlotte rejser sammen med resten af det danske hold til Los Angeles på tirsdag. De første dage skal de opholde sig i den danske værtsby Solvang, som blev etableret af danske lærere tilbage i 1911 og ligger i Santa Barbara County, nord for Los Angeles.

Skriv en kommentar