(Last Updated On: 22. november 2019)

Modtager af Stevnsprisen 2019 er Inge-Lise Pedersen.

Stevns: Årets Stevnspris-vinder er nu fundet. Prisen går i år til Inge-Lise Pedersen fra Store Heddinge.

Det blev besluttet på seneste møde i Folkeoplysningsudvalget, der havde modtaget ikke færre end fem indstillinger af Inge-Lise Pedersen – ud af i alt 19 indstillinger.

Inge-Lise Pedersen modtager Stevnsprisen 2019 for sin store frivillige indsats som formand i Dansk Handicap Forbund (DHF) på Stevns, bestyrelsesmedlem i Stevns Frivillighedscenter, frivillig i Folkekirkens Nødhjælp, danske handicaporganisationer og Handicaprådet på Stevns. Alt sammen til gavn for mange borgere og foreninger.

Hun er en hjertevarm ildsjæl, der altid er villig til at yde en stor indsats uden at forvente noget til gengæld, hvilket også fremgår af indstillingerne.

I en af dem står der blandt andet:

’Inge Lise er en ægte ildsjæl af hele hjertet og ved ikke alt det gode, hun med glæde og opfindsomhed vil hjælpe andre med. Man skal ikke ’pippe’ mange pip, før Inge Lise står klar med en hjælpende hånd. Hun er i gang fra morgen til aften – og gerne i weekenderne med’.

Og i en af de øvrige indstillinger kan man blandt andet læse om prismodtageren, at hun er:

’Primus motor for og drivkraften i DHF Stevns, og at hun uselvisk bruger fritid og kræfter på, at det skal gå op i en højere enhed’.

Stevnsprisen bliver overrakt torsdag den 12. december kl. 19.00-20.30 i kantinen på rådhuset i Store Heddinge.

Alle er velkomne.
rmh

Skriv en kommentar