(Last Updated On: 22. september 2022)

Store Heddinge/Glostrup: Onsdag aften den 21. september kl. 19.23 anmeldte en borger fra Glostrup, at han samme eftermiddag havde fået stjålet en barnevogn fra en opgang ved et lejlighedskompleks.

Anmelder kunne også oplyse, hvor barnevognen befandt sig, idet den var forsynet med en GPS tracker, som viste, at barnevognen nu var på en adresse i Store Heddinge.

En patrulje satte kursen mod Stevns, hvor barnevognen ganske rigtigt blev fundet. På adressen mødte de en 52-årig kvinde, som fortalte at hun få timer tidligere havde købt barnevognen for 5.000 kroner via Marketplace på Facebook. Hun havde mødtes med den kvindelige sælger ved en parkeringsplads i Køge, hvor hun havde betalt kontant for barnevognen. Hun kunne derfor ikke identificere sælgeren nærmere.

Barnevognen blev taget med tilbage til rette ejer. Den 52-årige blev ikke sigtet i sagen, og politiet undersøger nu sagen nærmere.

Gode råd fra politiet

For at undgå at blive hæler, når man handler privat, er der nogle gode råd man kan følge:

  • Er et tilbud lidt for godt, så overvej, om det er for godt til at være lovligt.
  • Det en god ide at handle med personer, som er NEM-id valideret på DBA eller at overføre pengene f.eks via Mobilepay, så man kan finde frem til sælgeren.
  • Alternativt kan man bede sælgeren om at udfærdige en kvittering og se ID, på den man handler med.

Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi

Skriv en kommentar