(Last Updated On: 28. februar 2022)

Generalforsamling: Venstre Stevns havde ved udgangen af 2021 164 betalende medlemmer. Det er en nettotilbagegang på 12 i løbet af året, men tallet dækker over en trafik, der er gået både ind i og ud af partiet, oplyste den afgående formand Karsten Skov i sin beretning på vælgerforeningens generalforsamling.

– Vi har i årets løb haft 28 udmeldelser, og hovedparten af dem kom i januar 2021, sagde han.

Det var netop i januar sidste år, at Inger Støjberg meldte sig ud af Venstre efter, at et flertal af folketingsgruppen havde valgt at stemme for at rejse rigsretssag mod hende for ulovlig adskillelse af asylansøgende par, hvor den ene var mindreårig. Desuden var det i samme måned, at den tidligere formand og statsminister Lars Løkke Rasmussen også forlod partiet.

Derudover har vælgerforening efter instruks fra landskontoret ryddet op i medlemskredsen, så de, der ikke havde betalt kontingent, blev slettet. Endelig er der ét medlem, der er afgået ved døden i 2021.

Det giver i alt 29 udmeldelser, men i samme periode har 17 meldte sig ind. Netto giver det et tab på 12 i årets løb.

– Og det er faktisk ikke noget dårligt resultat, når vi tager både Støjberg-sagen og oprydningen i medlemskartoteket i betragtning, bemærkede Karsten Skov.
hfi

Skriv en kommentar