(Last Updated On: 11. november 2019)

Med støtte fra DIF og DGI’s foreningspulje er Stevns Folkedansere nu i gang med Folkedans i Skolen

Folkedans er både dansk kulturarv og en god kilde til sjov og masser af motion. (Pressefoto)

Stevns: Stevns Folkedansere har fået 25.000 kroner i støtte fra DIF og DGI’s foreningspulje. Med bevillingen kan foreningen se frem til at komme i gang med projektet ’Folkedans i Skolen’, der både skal sikre, at eleverne får motion og indblik i den danske kulturarv.

Rikke Rasmussen, der er instruktør i Stevns Folkedansere, ser især frem til, at foreningen nu kan komme ud på flere skoler:

– Vi glæder os til at få gang i dansen ude på skolerne, med tre besøg hos hver deltagende klasse. Vi har allerede planer om besøg hos de første 12 klasser i Stevns Kommune. Hvis flere skoler skulle have lyst til at deltage, er de velkomne til at kontakte os på: stevns.folkedansere@gmail.com, siger Rikke Rasmussen.

I Stevns Folkedansere glæder formanden og medlemmerne sig over at kunne komme i gang med projektet – og forhåbentlig byde velkommen til en masse nye ansigter i foreningen.

Foreningen har hold i alle aldre, blandt andet tre børnehold, hvor der er rig mulighed for at gå til folkedans med andre i samme aldersgruppe og danseniveau.

Støtter foreningsidrætten med 44 mio. kr. årligt

Stevns Folkedansere har modtaget bevillingen på 25.000 kr. fra DIF og DGI’s foreningspulje, der årligt uddeler ca. 44 mio. kr. til projekter i idrætsforeninger.

DIF og DGI’s foreningspulje kan støtte lokale projekter i idrætsforeninger, f.eks. til medlemsrekruttering, udvikling af nye aktiviteter eller løft af trænerkompetencer.

Skriv en kommentar