(Last Updated On: 26. marts 2021)

Fondsmidler: Velux Fonden støtter sociale indsatser i Danmark, som giver mennesker i en udsat position mulighed for at deltage aktivt i samfundets fællesskaber. Nu har fondens bestyrelse besluttet at afsætte 5 millioner kr. til en ny pulje til støtte for mindre projekter, som vil afprøve ideer og teste nye løsninger på sociale problemer.

– Med vores bevillinger til sociale indsatser i Danmark ønsker vi at bidrage til fortsat udvikling i det sociale arbejde. Den nye pulje er et supplement til vores bevillinger til større metodeudviklende projekter og skal være med til at understøtte nytænkning på det sociale område, siger direktør Ane Hendriksen i en pressemeddelelse fra Velux Fonden.

I 2021 er der i alt afsat 55 mio. kr. til sociale indsatser, der giver mennesker i en udsat position mulighed for at deltage aktivt i samfundets fællesskaber.

Ansøgningsfristen til den nye pulje er den 17. maj 2021 kl. 13.00.

Civilsamfundets foreninger og organisationer, herunder lokalforeninger og lokale organiseringer kan søge, mens offentlige institutioner, private virksomheder og privatpersoner ikke vil komme i betragtning.

Man kan læse mere på veluxfoundations.dk/da/smaa-projekter-stort-potentiale.

(Pressefoto: Velux Fonden)

Skriv en kommentar