(Last Updated On: 8. februar 2022)

I samarbejde med Scandinavian Cello School giver Sys Bjerre koncert til fordel for Købmanden i Lyderslev.

Lund: Onsdag i sidste uge blev 70 koncertbilletter sat til salg – og der var rift om dem; fire timer senere var de alle solgt.

De populære billetter kan veksles til en intimkoncert lørdag den 5. marts i Lund Forsamlingshus, hvor Scandinavian Cello School (SCS) i samarbejde med sangerinden Sys Bjerre holder støttekoncert til fordel for Købmanden i Lyderslev, som en gruppe lokale borgere i Lyderslev og Gevnø arbejder hårdt på at kunne overtage og drive videre.

I samarbejde med Scandinavian Cello School afholder Sys Bjerre en intimkoncert i Lund Forsamlingshus den 5. marts for at fejre, at hun er vendt hjem til Stevns, og for at støtte Købmanden i Lyderslev. (Pressefoto)

Billetprisen på minimum 150 kroner – og gerne mere – går ubeskåret til projektet, idet Sys Bjerre og hendes band spiller og synger gratis, SCS arrangerer gratis mens Haugaard Hereford betaler for leje af forsamlingshuset.

– Sidste sommer gennemførte vi 17 støttekoncerter på Stevns, og de blev næsten alle sammen udsolgt, fortæller direktør i SCS, Jacob Shaw, og han lover, at der kommer mange flere koncerter og arrangementer for de lokale stevnsborgere i løbet af året.

– Vi har et helt nyt projekt på trapperne med Sys Bjerre og SCS, som vi virkelig ser frem til, og mange flere koncerter på Stevns i 2022, siger Jacob Shaw.

Man kan følge med på Scandinavian Cello Schools facebookside.
rmh

Skriv en kommentar