(Last Updated On: 19. november 2018)

Froms Kapel spiller i Enderslev Kirke til fordel for organisationen Børn, Unge og Sorg

Froms Kapel består af Michael S. Petersen på kontrabas, klarinet og fløjte, Mette og Jesper From fra Endeslev på violin og klaver, Mogens Nielsen på harmonika og guitar samt Mogens Høhling på violin. (Privatfoto)

Endeslev: Hvert år mister 6.000 børn og unge en eller begge forældre. 1.000 børn og unge mister hvert år en søster eller bror. De har brug for hjælp, og det kan de få hos Børn, Unge og Sorg, som er en privat organisation, der tilbyder gratis psykologisk hjælp og støtte.

Men organisationen har også brug for hjælp. Økonomisk hjælp.

Spillemandsmusik og viser

Søndag 25. november klokken 19 holdes en støttekoncert-gudstjeneste i Enderslev Kirke, hvor den lokale og nystartede kvintet, Froms Kapel, vil optræde.

Koncerten er gratis, og bagefter vil der være mulighed for at give en skilling til Børn, Unge og Sorg. De kommende konfirmander vil sælge deres egne juledekorationer. Der kan købes kaffe og småkager samt familiekalender og muleposer fra Børn, Unge og Sorg – og så er der mulighed for at give et bidrag til det gode formål i kirkebøssen.

– Kvintettens meget varierede repertoire består af spillemandsmusik og viser fra Danmark, Sverige, Irland og Argentina – blandt andet »Nocturne«, »Månevalsen«, »Lyse Nætter«, tangoen »La Cumparcita«, The Kerfunken Jig« og »I skovens dybe stille ro«, oplyser Jesper From fra kvintetten, og han lover, at der ved koncerten vil være fællessange.

Skriv en kommentar