(Last Updated On: 17. august 2021)

Musik: I 2020 begyndte leder af Scandinavian Cello School, Jacob Shaw, at opføre såkaldte landsbykoncerter.

Den 20. august tilbyder han en havnekoncert, som finder sted ved Lund Havn.

Da der sidst var koncert ved Lund Havn, samlede det et stort publikum. (Foto:Julia Eva Severinsen)

Højenergisk livemusik

Koncerten ved en af Stevns’ hyggeligste havne har udover nydelsen ved dejlig musik, også det formål at skaffe midler til at renovere Lund Havn.

Så der er tale om en støttekoncert med Mames Babegenusch, som absolut er en festlig oplevelse værd.

Det internationalt prisvindende band mikser højenergisk, østeuropæisk dansemusik, klezmer, med skandinaviske rødder og nordisk melankoli. Det har fem albums bag sig, men mener, at det er ved livekoncerterne, at musikkens fulde potentiale forløses.

– Det seks mand store ensemble har taget publikum med storm med deres friske lyd og modige musikalske udtryk. De har brugt mange år på at finpudse deres fortolkning af den traditionelle jødiske og østeuropæiske folkemusik og insisterer altid på at give deres musik et personligt præg, som alle kan få glæde af i den smukke lille havn i Lund, siger Jacob Shaw, som har arrangeret koncerten.

Den finder sted ved Lund Havn fredag den 20. august kl. 18, og da bandet spillede sidste år, blev billetterne revet væk, så det er en god idé at reservere på office@scandinaviancelloschool.com.

Det koster 125 kroner per person, og 100 procent af billetsalget går til Lund Havn. Desuden vil der være mulighed for at nyde smagsprøver fra lokale Stevns produkter.
sky

Skriv en kommentar