(Last Updated On: 28. juni 2019)

Winnie Ringsmose (tv) står her sammen med 4 af de knap 50 frivillige, der arbejder for den gode sag i genbrugsbutikken i Løjes Gård. (Foto: Rikke Michael Hansen)

Store Heddinge: Tirsdag den 25. juni 2019 blev en tirsdag lidt ud over det sædvanlige i Folkekirkens Nødhjælps genbrugsbutik i Løjes Gård i Store Heddinge. Der var nemlig mail med rigtig godt nyt fra Midt- og Vestsjællands Politi.

I mailen stod der, at politiet nu, efter et lille halvt års tid, har opgivet at finde ejeren af et stort kontantbeløb, som butikkens frivillige personale fandt i en indleveret indkøbspose. I posen, som de fik indleveret af en ældre herre lørdag den 5. januar, lå de mange kontanter blandet sammen med strikkegarn.

Dengang henvendte butikkens daglige leder Winnie Ringsmose sig til Midt- og Vestsjællands Politi, som beslaglagde kontanterne og udsendte en efterlysning på den herre, som havde indleveret plasticposen. Med optagelser fra butikkens videoovervågning blev et signalement af manden udsendt: en ældre, gråhåret mand, med skæg, briller og klædt i mørkeblåt tøj.

Efterlysningen resulterede i henvendelser fra seks personer, som dog ikke kunne oplyse det eksakte beløb til politiet og derfor blev betragtet som ikke seriøse henvendelser. Derfor har politiet nu vurderet at der er tale om en anonym donation, der tilfalder butikken i Store Heddinge.

– Det er vi rigtig glade for. Nu videregiver vi det store beløb ubeskåret til Folkekirkens Nødhjælps arbejde i den 3. verden, siger Winnie Ringsmose.

Der er tale om en donation på 70.000 kr.
rmh

Skriv en kommentar