(Last Updated On: 3. april 2018)

Pokalvindere: Philip, Asger, Jonas, Magnus, Niclas, Daniel og målmand Jacob. (Privatfoto)

Stevns: Der kom floorball-spillere hjem fra Jylland. Der kom glade drenge hjem. Der kom vindere hjem fra landsstævnet i floorball i Frederikshavn.

Vandt fem kampe

Stevns Floorball Klub deltog i landsstævnet med tre hold. I alt deltog 159 hold og ca. 1.500 spillere.

De yngste deltagere fra Stevns stillede op i U9-gruppen, og de fem drenge havde en fantastisk weekend, både socialt og sportsligt.
På stævnets førstedag gjorde de rent bord og vandt alle deres fem kampe, og holdet kom direkte i A-kvartfinalen, men det flot spillede eventyr endte på en delt 5.plads.

Kunne hæve pokalen

U11-holdet stillede med 14 spillere, og spillede på stor bane. Lørdag vandt de alle deres kampe og gik direkte i A-slutspillet om søndagen, men også de blev slået trods energisk spil.

U17-drengene, som er klubbens ældste ungdomsspillere, stillede med syv spillere, hvilket kun gav dem én udskifter på bænken.
Men det lod de stevnske drenge sig ikke kue af. Med en ufattelig fightervilje og kampgejst spillede de sig frem til B-finalen.
De kunne til stor jubel for klubkammerater-forældre-fans hæve pokalen som vindere.

– Så alt i alt endnu en stor succes for Stevns Floorball Klubs ungdom, lyder det glade budskab fra formanden Dorthe Hansen.

 

Skriv en kommentar