(Last Updated On: 28. januar 2015)

Stevnsbadet1Musik, lysshow og glade børn i Stevnsbadet sidste fredag.
(Foto: Stevnsbadet)
.

STORE HEDDINGE: Stevnsbadet afholdt fredag den 16. januar fra klokken 19 diskoaften for kommunens 4., 5. og 6. klasser.
Til at stå for musikken, som jo hører sig til i et diskotek – også selvom det foregår i en svømmehal – var der hyret en discjockey. Entreen på 50 kroner dækkede indgang, en sodavand og en pose slik, og forinden var der delt flyers ud til alle elever på de tre årgange.
Det er første gang, at Stevnsbadet står som arrangør af sådan en type arrangement, så de var spændte på, hvor stor tilslutningen ville blive.
”Vi havde sat næsen op efter, at der skulle komme 100 til 150 børn ind, men da klokken nærmede sig 19, var hele forhallen fyldt, og der var kø helt ud på parkeringspladsen. Inden for de næste 20 minutter havde vi lukket 260 børn ind, så det blev en vaskeægte succes”, fortæller en tilfreds halinspektør i Stevnsbadet, Ole Stig Hansen.
Han indså ret hurtigt, at der var behov for ekstra forsyninger, så det blev nødvendigt med en tur i supermarkedet for at indkøbe flere sodavand og mere slik.
I løbet af aftenen fik arrangørerne flere gode kommentar så som:
”Det er min fedeste aften nogensinde”, og ”Nej, hvor det er hyggeligt”, ”Kan vi ikke blive til klokken 23, det er så sjovt”.
Stevnsbadet håber at gentage succesen allerede i marts måned.
rmh

Skriv en kommentar