(Last Updated On: 21. januar 2015)

Flyttedag-på-RådhusetBorgmester Mogens Haugaard Nielsen (V) flyttede ind på sit nye kontor i går, og bortset fra ophæng af lamper og malerier, er han kommer godt på plads. (Foto: Rikke Michael Hansen).

STORE HEDDINGE: I alt 89 kollegaer – tretten fra Birkehøj og resten fra det nu gamle rådhus i Hårlev – flytter i denne uge ind i den nye 2.138 kvadratmeter store tilbygning til rådhuset i Store Heddinge.  Dertil kommer borgmesteren, direktionen og stabene – cirka 20 personer i alt. Den nye tilbygning kommer således til at huse cirka 110 ansatte, som alle gerne skulle være installeret på deres nye kontorer, når ugen er omme.
I dag sker det helt store rykind af medarbejdere.
”Vi startede i morges klokken 6.00, og jeg regner med, at vi slutter i aften ved en otte-tiden. Og så fortsætter vi igen i morgen tidlig. I dag er det Birkehøj, Teknik & Miljø, HR og Økonomi, der flytter ind, mens Børn & Læring rykker ind i morgen”, fortæller sekretariatschef for ledelsesstaben, Annette Kjær.
I det gamle rådhus i Hårlev skal der indrettes sundhedscenter, som forventes at stå klar til indvielse den 1. juni 2015.  På Birkehøj skal der i løbet af 2015 etableres et nyt børne- og familiehus.
rmh

Skriv en kommentar