(Last Updated On: 22. marts 2022)

Hellested: Trofaste støtter mødte op til generalforsamling og smørrebrød i Hellested Forsamlingshus og hørte om et på mange måder stille corona-år, men også om et år med store forandringer og økonomisk overskud. For vel var det forgangne år ikke sus og dus, hvad angår aktiviteter og udlejning, men det lykkedes at få afholdt nogle arrangementer, og pengene nærmest rullede ind.

Trods corona og dermed stilstand sluttede året for Hellested Forsamlingshus med et overskud på 30.000 kroner. (Foto: Henrik Fisker)

Forsamlingshuset fik i samarbejde med Borgerforeningen en stor gave fra Nordea Fonden, der gjorde det muligt at akustikforbedre den store sal, så alle nu kan høre, hvad der bliver sagt. 100.000 kroner samt bidrag fra Vaskerifonden gjorde det muligt. Det var et generøst bidrag, som allerede nu er testet, og lyden er blevet fantastisk, lyder det fra forsamlingshusets formand: Karen Secher.

Det lykkedes også at få holdt en sammenskudsfest med Borgerforeningen, hvor høstfest og mortensaften blev slået sammen, og omkring 100 mennesker gav et fint overskud til forsamlingshuset
Mange traditioner måtte undværes, ligesom udlejning selvfølgelig var mindre end andre år, men året sluttede alligevel med et overskud på over 30.000 kroner, og det skyldes især husets nødloppemarked. To telte stod i formandens indkørsel i nogle måneder – og en lille kreds af trofaste hjælpere hjalp med at passe det og finde nye varer. De mest ihærdige af dem var vakse med at dødsboer eller folk, der ellers ville køre på Genbrugspladsen med gode ting. Det gav et helt formidabelt resultat på mere end 70.000 kroner.

Efter corona vil bestyrelsen nu genoptage samarbejdet med borgerforeningen og menighedsrådet, og der planlægges mindst et arrangement om måneden, som kan samle folk i sognet og på Stevns.

Den nye bestyrelse er: Karen Secher, formand, Corrina Larsen, næstformand, Karin Hansen, kasserer, Kalle Mathiesen, sekretær, Karen Julie Hansen, Tom Larsen og Allan Pedersen.

 

Skriv en kommentar