(Last Updated On: 7. december 2021)

Sport: I november har Store Heddinge Boldklub (SB) haft de fleste af klubbens trænere igennem DBU’s B1 uddannelse, hvor 40 timers teori og fysisk aktivitet blev fordelt over to weekender plus som e-learning.

Kurset introducerer basisværktøjer til opbygning af træningsmoduler, ledelse og gennemførelse af den daglige træning.

Vigtige kurser

DBU-kurset arbejder bl.a. med kendskab til børns og unges udvikling og undervisning i de fysiske krav til fodboldspillet.

Der er mulighed for at bygge oven på dette kursus, fortæller SB’s formand Mikkel Hoffmann-Rasmussen.

– Vores trænere kan altid komme med ønsker om at videreudvikle os, det er vigtigt for både klubben og børnene, siger han og tilføjer:

– Samtidig var Niclas Meisner og Nicolai Schlottmann på målmandstræneruddannelse i Ishøj, hvor de efter 20 timer fik DBU’s M1 uddannelsen. I det nye år vil sportschefen og klubbens tre målmandstrænere sætte sig sammen og planlægge næste sæson, hvor der med garanti bliver mere fokus på udviklingen af klubbens målmænd, lyder det fra Mikkel Hoffmann-Rasmussen.

Store Heddinge Boldklub har fået positive tilbagemeldingerne på begge kursusforløb, og alle glæder sig til at komme tilbage på træningsbanen, hvor ny inspiration og faglig udvikling vil komme alle til gode, forklarer formanden.

– Vi er utrolig stolte over, at så mange prioriterer tiden i Store Heddinge Boldklub. Det er et bevis på, de frivillige trives i fællesskabet, og det rammer godt ned i klubbens værdier, som er venskab, glæde, leg, dialog og udvikling, oplyser Mikkel Hoffmann-Rasmussen.

Der er ca. 20 piger og drenge, som har målmandsstatus i øjeblikket.

Også 1. hjælp

Næste step i forhold til kursusudvikling er førstehjælpskursus, som afholdes i samarbejde med Stevns Kommune i starten af 2022.

Her er alle trænere og instruktører i alle godkendte folkeoplysende foreninger til gratis førstehjælpskurser i henholdsvis uge 2, 3, 4, 5 og 6 i det nye år.

– Man tilmelder sig ved at sende en mail til Fritid på mail kultur-fritid@stevns.dk senest den 20.12.2021. Vi glæder os til at byde indenfor i klublokalerne, siger Mikkel Hoffmann-Rasmussen.
sky

Skriv en kommentar