(Last Updated On: 5. november 2014)

Politiskilt-SPOTEn lokal 41-årig kvinde blev i går aftes udsat for hjemmerøveri, da hun ville låse sig ind i på sin bopæl i Chr. Richters Gade

STORE HEDDINGE: Indgangen til den 41-årige kvindes lejlighed ligger i en baggård, og det var her hun stod og forsøgte at låse sig ind i sin lejlighed, da to maskerede mænd overfaldt hende i går aftes ved en 18-tiden.
De to mænd forsøgte at stjæle kvindens taske, men hun holdt i første omgang fast, hvorfor mændene slog hende et par gange i ryggen, indtil hun gav slip på tasken. De rodede tasken igennem, indtil de fandt kvindens pung. Efter at have taget pungen op, blev tasken efterladt, og de to røvere flygtede tværs over Chr. Richters Gade, hvorefter de forsvandt ind gennem en anden baggård på den modsatte side af vejen.
Kvinden ringede herefter til politiet, som straks sendte en patrulje til gerningsstedet. En hundepatrulje blev tilkaldt og området afspærret, så hundene kunne lede efter spor i området, såsom glemte, tabte eller bortkastede effekter.
Eftersøgningen gav dog ingen resultater, og afspærringen af gaden blev ophævet klokken 20.48. Midt- og Vestsjællands Politi hører meget gerne fra vidner, der har set personer på flugt i området. Politiet kan kontaktes på telefon 46351448 eller 114.
Kvindens signalement af de to røvere er, at begge formodes at være mænd i alderen 20 til 30 år, de er begge 175 centimeter høje, og de er ligeledes begge almindelige/sporty af bygning. Begge bar desuden sort hættetrøje samt sort maskering, mens den ene af røverne desuden bar en hvid skeletmaske.
rmh

Skriv en kommentar