(Last Updated On: 28. september 2021)

Store Heddinge: Så er det igen ved at være tid til en aktiv dag i svømmehallen.

Fra Den Store Svømmedag i Stevnsbadet i 2018, hvor der var 293 deltagere, som tilsammen svømmede 346.875 meter, svarende til 13.875 baner á 25 meter. (Arkivfoto: Rikke Michael Hansen)

Søndag den 3. oktober afholder svømmeklubben SHS Stevns i samarbejde med Stevnsbadet det årlige arrangement Den Store Svømmedag. Denne dag er der gratis adgang for alle, i alle bassiner mellem klokken 10.00 og 16.00.

– Vi kæmper mod andre svømmeklubber, som deltager i arrangementet og vi dyster om at svømme længst og have flest deltagere i vandet. Så kom og vær med, om du svømmer 50 meter eller 10 kilometer. Hver en meter og hver en deltager tæller – så om det bare er for lidt motion eller du vil presse dig selv, så kom og vær med til Den Store Svømmedag, siger Morten Jakobsen, der er næstformand i SHS Stevns.

Den Store Svømmedag afholdes hvert år på den første søndag i oktober, og er en dag hvor tilmeldte svømmeklubber og svømmehaller åbner dørene i tidsrummet 10.00-16.00. Som deltager støtter man op om klubben og hallen, da der er præmier til det arrangementssted, der får flest personer i vandet eller svømmer længst.

– Har du mulighed for at give en hånd med det praktiske, så mangler vi nogle til at tælle baner i en eller to timer. Kan du hjælpe så skriv til mig på mailen: m-ja@live.dk, lyder det fra Morten Jakobsen.

Sidste gang der blev afholdt Den Store Svømmedag i Stevnsbadet var i 2019, hvor ialt 303 svømmere deltog i løbet af dagen, og de svømmede til sammen over 276 km.
rmh

Skriv en kommentar