(Last Updated On: 31. januar 2022)

Et af de gamle træer på det grønne område ved Kronhøjvej overfor rådhuset og SuperBrugsen i Store Heddinge bukkede under for stormen Malik. (Foto: Donald Tefler)

Stevns: Midt- og Vestsjællands Politi modtog kun få anmeldelser om skader efter at stormen Malik i weekenden passerede den stevnske halvø.

Lørdag aften indløb tre anmeldelser. To af dem vedrørte væltede træer, det ene på Stigbrovej lidt uden for Himlingøje, Hårlev; det andet på Skørpingevej. Desuden blev det anmeldt, at et stillads var blevet ustabilt og at effekter fløj rundt på vejen i Nørregade, Store Heddinge. Det ansvarlige byggefirma var blevet underrettet af beboere.

Mandag morgen var yderligere tre anmeldelser kommet. Dels fra Bredeløkkevej i Holtug, hvor et træ var væltet ud over marken; det væltede træ havde lavet et stort hul i vejen på omkring én gange én meter. På Tommestrupvej mellem Store Heddinge og Tommestrup var endnu et træ væltet ud over vejen og tilsvarende var sket på Vallørækken i Valløby.

Stevns Kommune blev underrettet om de politianmeldte træer og oplyser til Stevnsbladet, at de i alt har fjernet 80 væltede træer efter stormen Malik.
rmh

Skriv en kommentar