(Last Updated On: 11. marts 2020)

Ingen koncert med Cph Phil og Sigurd Barrett

Sigurd Barrett kommer ikke til Stevns i denne omgang. (Pressefoto)

Musik: Hele Sjællands Symfoniorkester, Cph Phil, og selveste Sigurd Barrett skulle have givet en forrygende koncert i aften, onsdag den 11. marts kl. 19, i Hårlevhallen.

Den er aflyst af hensyn til risiko for corona-smitte.

Flere aflyste koncerter

Det er Copenhagen Phil og Stevns Teaterforening, som aflyser for at efterleve henstilling fra statsminister Mette Frederiksen.

På trods af, at orkester og publikum ikke ville overstige det ’magiske’ tal på 1.000, som der advares mod ved offentlige arrangementer, har man valgt at aflyse, oplyser Cph Phil, der desuden aflyser to lignende arrangementer i Sorø og Korsør.

Der var solgt over 200 billetter, og de 70 musikere plus Sigurd Barrett, skulle have optrådt sammen med 175 børn fra Stevns.

Børnene synger den 16. juni

Stevns Musikskole havde indøvet to sange med et børnekor bestående af fem klasser fra de tre folkeskoler i kommunen.

– Børnene er selvfølgelig skuffede, fortæller musikskolens leder, Søren Dahl-Pedersen, men fortsætter:

– Vi planlægger nu, at de får lov til at synge de indøvede sange til musikskolens sommerkoncert den 16. juni, som finder sted, udendørs, i Munkegårdsparken.
Det bliver således uden symfoniorkester.

Publikum er informeret

Det er endnu uvist om Copenhagen Phil når at besøge Stevns i år, men hverken Stevns Musikskole eller Stevns Teaterforening har penge i klemme i forbindelse med aflysningen.
Der var totalt udsolgt med over 200 solgte billetter, og Teaterforeningen har haft travlt med at kontakte alle.
– Jeg står foran Hårlevhallen i aften fra 18:30 til 19 i tilfælde af, at der er nogen der aflysningen ikke er nået frem til, fortæller forkvinden Lene Vestergårds fra Stevns Teaterforening.

sky

Skriv en kommentar