(Last Updated On: 24. november 2014)

Stevns Ungdomsskole inviterer til stort modeshow søndag den 23. november klokken 15 i Strøbyhallen
Modeshow
Fra sidste års modeshow i Strøbyhallen. (Foto: Stevns Ungdomsskole)

STRØBY:  Ungdomsskolens modeshow er en mangeårig tradition, der igennem årene konstant har udviklet sig – og Ungdomsskolen lover, at dette års modeshow ikke er undtagelse.
Mere end 20 friske unge mennesker har i de seneste par måneder knoklet med at forberede showet, så at alt kan være klappet og klart til på søndag.  Smart tøj er blevet prøvet, bevægelser er indøvet, koreografien forberedt og så videre. Alt er kort sagt blevet forberedt ned til mindste detalje – og hele modeshowet bliver ”pakket ind” i et flot lyd- og lysshow, som kan tage pusten fra de fleste.
Mange af de lokale handlende har bakket op om showet i form af udlån af dyrt tøj, sko og donation af en masse flotte præmier, som i pausen af showet bliver udloddet til publikum. En særlig stor tak til Pioneer, Da Capo, Designermarket, Mono, Noa Noa, Vero Moda, Deres, Bistro og Luxe by Ambo for stor hjælpsomhed og opbakning i denne forbindelse.
”Det er et stort håb, at rigtigt mange vil lægge turen omkring Strøbyhallen for at nyde dette enestående show.  Entréen er sat til 20 kroner for såvel voksne som børn, således at alle har mulighed for at deltage”, oplyser Kim Wilken Rasmussen, Souschef i Ungdomsskolen.

Foto: Modeshow.jpg

Skriv en kommentar