(Last Updated On: 27. februar 2015)

DSC_0298STORE HEDDINGE: Fredag eftermiddag var der åbent hus på rådhuset i anledning af den nye tilbygning. Muligheden for at kigge inden for og se, hvor kommunens ansatte arbejder, tiltrak adskellige interesserede borgere.

14 af kommunens administrative ansatte var denne dag guider, så borgerne blev lukket ind i hold, og vist rundt. Undervejs i de forskellige afdelinger blev der fortalt overordnet om afdelingernes arvbejde.

Rådhuset er nu på hele 4.400 kvadratmeter. Den oprindelige bygning er på 1.723 kvadratmeter og rådhuset er blevet udvidet i to etaper de sidste år. Først med 539 kvadratmeter i 2013 og nu med 2.138 kvadratmeter.

Etape 1 havde en samlet projektsum på 7.5 mio. kr. ekskl. moms, og etape 2 havde en samlet projektsum på 45 mio. kr. ekskl. moms.

I den nyeste del af rådhuset, der bl.a. rummer frokoststue med tilhørende stort anretterkøkken, ledelsessekretariat, borgmesterkontor, Økonomi, HR & it samt Børn og Læring, er der lavet flere energivenlige løsninger, bl.a. lystunneller, der sørger for at dagslyset kommer ind i gangene. Det betyder at der på regnvejrsdage er lys, hvilket medvirker til at spare el.

Parkeringspladsen foran rådhuset er forbeholdt borgerne og bag bygningen er der pt. ved at blive etableret ca. 150 nye parkeringspladser til de ansatte.

Læs mere i Stevnsbladet lørdag den 7. marts.

 

Skriv en kommentar