(Last Updated On: 4. januar 2022)

Som altid er det dejligt at komme til Stevns – nu i langt over 40 år – hvor jeg har set den store udvikling, især Strøby Egede og Strøby Ladeplads har gennemgået. For en del år siden var jeg turleder – især amerikanerne ville gerne se Elverkongens rige, Højerup Gamle Kirke med mere. De fik alle at se og høre om vor dejlige Elverkonge og elverpigerne

For nogle uger siden, den 16. december, kom jeg til Strøbybageren, for som altid at købe brød med i sommerhuset. Men bilen ville ikke længere, der var ikke mere strøm på – ak, hvad gør jeg?

Fik først hjælp af chaufføren fra Strøby Turist minibus, så bilen ikke stod i vejen. Stort tak for hjælpen. Når du har tid til sommer, så kom forbi til en kold vand eller kaffe, men tak for din store hjælp.

Men også en tak til Stevnsbladet, det er altid det første, når jeg kommer til sommerhuset, at læse – men det er svært at få fat i. Strøbybageren har det ikke mere, og Rema1000 har næsten aldrig nogen om lørdagen, så til Strøby Dagli’Brugs, der er. Det var bare et hjertesuk – men tak for den gode avis.

Med venlig hilsen

Tolder Hans Mathiasen
Kystvejen 369
Strøby Ladeplads

Skriv en kommentar