(Last Updated On: 23. marts 2021)

Alt for ofte ser vi store mængder tang på vores strande, herunder især i Rødvig, hvilket er synd og skam, når vi har så dejlige kyststrækninger og strande. Stevnsboerne kan ikke være tjent med det, og jeg håber at kommunen finder en løsning, når nu vi nærmer os sommeren med hastige skridt.

Det er selvsagt heller ikke optimalt for de lokale erhvervsdrivende, som særligt i højsæsonen er afhængig af, at der er styr på tingene til når der kommer mange gæster til Stevns. Jeg kan også sagtens forestille mig, at der til sommer vil komme ekstra fokus på de danske naturperler. Mange danskere trænger jo til at komme ud og opleve naturen efter de mange coronanedlukninger.

Stevns er lige netop en fantastisk skøn naturperle, og vi kan ligeså godt begynde at overveje, hvordan vi kan gøre det lidt bedre. Det skal være min opfordring.

At sørge for, at strandene er ordentlige, pæne og rare at benytte sig af, vil være godt for os, der bor på Stevns, men det vil også gøre vores gæsters oplevelse og helhedsindtryk endnu bedre og af den vej kan det også være med til at styrke det lokale erhvervsliv.

Martin Henriksen
Spidskandidat for DF-Stevns til kommunalvalget

Skriv en kommentar