(Last Updated On: 3. maj 2022)

Solgårdsparken: Efter to år med ufrivillig pause fra festlighederne er Strøby Egede dagen for tredje gang endelig tilbage i Solgårdparken – større end nogensinde, lover arrangørerne Strøby Egede Håndværkerne, som er den lokale håndværkerforening.

Strøby Egede Håndværkerne arbejder for, at lokale håndværkere skal arbejde lokalt, fordi det både er til gavn for lokalområdet og for miljøet. Strøby Egede dagen er først og fremmest en udendørs håndværkermesse, hvor boligejere kan tale med en lokal fagmand om det forestående haveprojekt, en ny varmeinstallation, sikring af hjemmet og meget andet.

(Foto: Claus Sall)

Der vil være aktiviteter på de fleste stande. Derudover har håndværkerforeningen inviteret andre lokale foreninger til at deltage med forskellige aktiviteter. F.eks. kan man få en tur i kajak med kajakklubben, hoppe på redskaber fra AIK Gymnastik og besøge Stevns Nord Spejdernes tipi og få sig en frisklavet pandekage.

– Vores foreningsliv er en enorm styrke i vores lokalsamfund, og de har også haft en hård tid de senere år. Vi er derfor ekstra glade for, at vi endelig kan fylde Solgårdsparken med foreninger og fest, så borgerne i Strøby Egede bliver bevidste om de mange tilbud, vi faktisk har i vores område. Det er vigtigt at støtte op om, siger Allan Nielsen, som er indehaver af Gartnerhave.dk og formand for Strøby Egede Håndværkerne.

Live musik og helstegt pattegris

Ligesom de tidligere år, vil det være muligt at købe mad, for Kok med kul på er klar med bl.a. helstegt pattegris og andre lækkerier fra grillen, mens Solgårdsparkens venner sørger for salg af øl, vand, kaffe og kage.

Der bliver nærmest helt festivalstemning, for ingen skal være i tvivl om, at festen er tilbage, så i år har Strøby Egede Håndværkerne hyret et vaskeægte partyband, som kommer og spiller på en mobil scene venligt udlånt af Hårlev Borger- og Grundejerforening.

Bandet Power of love spiller gode gamle 80’er hits, så der skal nok blive noget både at rocke og synge med på.

Strøby Egede dagen afholdes i Solgårdsparken lørdag den 7. maj fra kl. 10.00-16.00.

Det er igen i år muligt at booke en gratis loppestand på dagen. Man kan læse mere herom på hjemmesiden se-h.dk.

Skriv en kommentar