(Last Updated On: 31. maj 2019)

Strøby Egede: For andet år afholdt de 19 firmaer, som står bag Strøby Egede Håndværkerne en slags „fagenes fest” i Solgårdsparken.

Mange hundrede deltog

Der var en rigtig god folkeparks-stemning lørdag den 25. maj, da der igen i år blev inviteret til „Strøby Egede Dagen”.

Stevns Musikskole havde skiftende band på scenen og et banner på påskriften „Få en fed oplevelse”. Det havde de mange stevnsboere.

Hvor mange kan ikke siges med sikkerhed, med Kok Med Kul På, som stod for serveringen, melder om over 500 solgte flæskestegssandwichs og godt 80 portioner af helstegt pattegris, som havde stået over grill fra klokken fem morgen. Arrangementet varede fra fra kl. 10 til 16.

Glimt fra aktiviteterne

Der blev spillet floorball, bygget drømmelegeplads, slået søm, malet og plantet egne potteplanter, kajaksejllads og roture og meget mere.

Emilie havde tre års fødselsdag, og fik en tur på en traktor, og vennerne Svenne og Steen gæstede Strøby Egede Dagen for første gang, og vil klart komme igen til næste år.

Igen til næste år?

Det skulle ikke være helt umuligt, hvis man spørger initiativtager Allan Nielsen fra Gartnerhave.dk

– Alle gode gange tre bliver nok en realitet, siger han og forklarer, at nu skal gruppen bag arrangementet holde et evalueringsmøde.

– Det var som om der var flere i år, og jeg havde selv mange besøg på standen, som ville have en havesnak, og skulle ringe tilbage til 20 potentielle kunder, fortæller Allan Nielsen, for det er også støtte til de lokale håndværkere, det handler om.

sky

Skriv en kommentar