(Last Updated On: 14. marts 2014)

Retten_hammer_dommer
STRØBY: En virksomhedsejer fra Strøby-området har ved retten i Roskilde fået en dom på to års fængsel og en bøde på 17.650.000,- kroner for at svindle med momsafregninger, lønudbetalinger og overskud. Manden er tilbage i 2003 dømt for bedrageri med otte måneders fængsel.
Fra juli 2007 og til februar 2011 har manden – via sine to selskaber – udskrevet regninger med moms, selvom selskaberne ikke var momsregistreret. Momskronerne, der beløber sig til næsten seks millioner kroner, blev således ikke afregnet med Skat.
Virksomhedsejeren betalte desuden sine medarbejdere sort, og mere end seksten millioner kroner er i perioden juli 2007 til december 2010 udbetalt uden at afregne A-skat og arbejdsmarkedsbidrag. Det offentlige er i denne sammenhæng blevet snydt for næsten ti millioner kroner
Endelig havde den tiltalte undladt at oplyse myndighederne om de to selskabers overskud i 2007 til 2009, hvorved staten gik glip af over to millioner kroner.
Manden erkendte sig skyldig i alle forhold, og retten i Roskilde idømte ham en fængselsstraf på to år og en bøde på næsten atten millioner kroner. Bøden kan afsones med tres dages fængsel i stedet for betaling. Retten pålagde ham desuden at betale alle sagens omkostninger.
rmh

Skriv en kommentar